Андреа лъсна на  снимки в социалката си. На които прилича

...
Андреа лъсна на  снимки в социалката си. На които прилича
Коментари Харесай

Андреа неузнаваема: Певицата слаба като вейка

Андреа лъсна на  снимки в социалката си. На които наподобява на вейка. Бившата на Кубрат театралничи на снимки, с които изненада почитателите си. На които е толкоз слаба, както не е била от доста  от дълго време. Формите й са идеални за растежа й. А почитателите на певицата, която постоянно бе подложена на критика, че прекалява с фотошопа се чудят дали в действителност е отслабнала или отново е играла компютърната стратегия.

На фотоси от рождения ден на Нора Недкова Андреа се наконти с черна рокля, с която наподобява със стегнати бедра и плосък стомах, като че ли в никакъв случай не е била с наднормено тегло. А до плеймейтката наподобява с нейното тегло.Дори гостите на празника видяха съществената смяна на Андреа. Няма след от нейните обилни форми, само бюста й е с огромен размер, поради силикона.

В общественото пространство се популяризират клюки, че отслабването на певицата се дължи на обстоятелството, че тя е спряла алкохола  и се е подложила на терапия срещу взаимозависимост от силните  питиета. Явно това й е помогнало да пребори килограмите и да наподобява неузнаваема след лечението при експерт. Колко обаче ще издържи за в този момент остава мистерия.

Инфо: Хотнюз

Тагове: new Андреа Андреа неузнаваема Андеа слаба Андреа на терапия срещу алкохол
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР